Dobrodošli na prijavu na kurseve Brainobrain akademije za djecu! Pročitajte sljedeće informacije.

Prije nego što krenete u odabir odgovarajuće grupe za svoje dijete, želimo Vas upoznati s detaljima prijave. Molimo Vas da se prije prijave upoznate detaljnije s Brainobrain akademijom ovdje, ili telefonski. Možete nas i posjetiti u našem centru na Ilidži ili prijaviti se na besplatni pokazni čas. Prijava na pokazni čas pojavit će se nakon odabira centra.

Nakon odabira centra koji Vam odgovara i odabira dobi djeteta možete pogledati termine kurseva i prijaviti se na Brainobrain kurseve koji se održavaju u našim centrima u općinama Novi Grad Sarajevo i Ilidža. Nudimo Vam više termina kako biste Brainobrain mogli uskladiti sa svojim obavezama, ali i obavezama djeteta. Kurs se održava jednom sedmično u trajanju od 120 minuta.

Uzimajući u obzir da škole često mijenjaju smjene, termini koji se odvijaju u vrijeme nastave smjenjuju se svake sedmice. U takvim slučajevima u prikazu kursa navedena su dva termina, a termin održavanja kursa označava termin u naznačenoj sedmici i svakoj drugoj sljedećoj.

Prijava na kurs ne obavezuje Vas na potpisivanje ugovora, ali Vas ipak molimo da nam emailom ili telefonom javite ukoliko odustanete od prijave kako bismo oslobodili Vaš termin na vrijeme.

Da bi se formirala grupa, potrebno je da se na kurs prijavi barem desetero djece. Molimo Vas za razumijevanje ako se do termina početka kursa ne formira grupa. U tom slučaju imat ćete mogućnost prebaciti se u drugu odgovarajuću grupu ili pričekati dok se grupa ne formira.

Cijena pohađanja kursa iznosi 80,00 KM mjesečno, a svaki nivo traje 3-4 mjeseca. Odobravamo popust od 10% na drugo i svako sljedeće dijete iz iste porodice. Materijal za rad za jedan nivo iznosi 60,00 ili 65,00 KM, ovisno o kojem se nivou radi. U ovaj iznos uračunati su troškovi izdavanja certifikata. Pored ovih troškova neće nastati nikakvi dodatni troškovi.

Molimo Vas da nakon prijave dođete do našeg centra na Ilidži kako biste potpisali ugovor; to možete učiniti na info-desku od ponedjeljka do petka od 14.30 do 16.30 sati.

Ukoliko nakon prijave ne dobijete email od nas da ste se prijavili (pogledajte i spam/neželjenu poštu), molimo Vas da nas kontaktirate.

U slučaju dodatnih pitanja, to možete učiniti ovdje ili telefonom na broj 033 637 290.

Gdje se nalazimo

Adrese centara:

Ilidža
square facebook 512

Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA

Banjska ul. 2

71210 Ilidža

 

U Centru Ilidža nalazi se Info-desk za sve informacije i upis. Info-desk je otvoren za pozive i posjete od ponedjeljka do petka od 14.30 do 16.30 sati.

 Kontakt:

 033 637 290

 brainobrain@mladi.org

Novi Grad Sarajevo   square facebook 512

OŠ Oman Nuri Hadžić

Ul. Lava Tolstoja 6 (Dobrinja)

71000 Sarajevo

 

Novo Sarajevo   square facebook 512

Međunarodni centar za djecu i omladinu

Ul. Kemala Kapetanovića 17

71000 Sarajevo