Dobrodošli na prijavu na kurseve Brainobrain akademije za djecu! Pročitajte sljedeće informacije.

Prije nego što krenete u odabir odgovarajuće grupe za svoje dijete, želimo Vas upoznati s detaljima prijave. Molimo Vas da se prije prijave upoznate detaljnije s Brainobrain akademijom ovdje, ili telefonski (http://djeca.eu/kontakt). Možete nas i posjetiti u našim centrima ili prijaviti se na besplatni pokazni čas. Prijava na pokazni čas, ako je trenutno raspoloživa u Vašem centru, pojavit će se nakon odabira centra.

Nakon odabira centra koji Vam odgovara i odabira dobi djeteta možete pogledati termine kurseva i prijaviti se na Brainobrain kurseve koji se održavaju u našim centrima. Nudimo Vam više termina kako biste Brainobrain mogli uskladiti sa svojim obavezama, ali i obavezama djeteta. Kurs se održava jednom sedmično u trajanju od 120 minuta.

Prijava na kurs ne obavezuje Vas na potpisivanje ugovora, ali Vas ipak molimo da nam emailom ili telefonom javite ukoliko odustanete od prijave kako bismo oslobodili Vaš termin na vrijeme.

Da bi se formirala grupa, potrebno je da se na kurs prijavi barem šestero djece. Molimo Vas za razumijevanje ako se do termina početka kursa ne formira grupa. U tom slučaju imat ćete mogućnost prebaciti se u drugu odgovarajuću grupu ili pričekati dok se grupa ne formira.

Cijena pohađanja kursa iznosi 80,00 KM mjesečno, a svaki nivo traje 3-4 mjeseca. Raspitajte se u svom centru odobrava li Vam popust od 10% na drugo i svako sljedeće dijete iz iste porodice. Materijal za rad za početni nivo iznosi 68 KM. U ovaj iznos uračunati su troškovi izdavanja certifikata. Pored ovih troškova neće nastati nikakvi dodatni troškovi.

Naš tim kontaktirat će Vas vezano za potpisivanje ugovora.

Ukoliko nakon prijave ne dobijete email od nas da ste se prijavili (pogledajte i spam/neželjenu poštu), molimo Vas da nas kontaktirate.

U slučaju dodatnih pitanja, možete nam se javiti putem kontakata koje možete naći na http://djeca.eu/kontakt.

Molimo Vas da imate razumijevanja da svaki centar ima mogućnost prilagođavati se lokalnim potrebama i da se informacije mogu razlikovati od centra do centra.

 

Gdje se nalazimo

Adrese centara:

Ilidža
square facebook 512

Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA

Banjska ul. 2

71210 Ilidža

 

U Centru Ilidža nalazi se Info-desk za sve informacije i upis. Info-desk je otvoren za pozive i posjete od ponedjeljka do petka od 14.30 do 16.30 sati.

 Kontakt:

 033 637 290

 brainobrain@mladi.org

Novi Grad Sarajevo   square facebook 512

OŠ Oman Nuri Hadžić

Ul. Lava Tolstoja 6 (Dobrinja)

71000 Sarajevo

 

Novo Sarajevo   square facebook 512

 

Međunarodni centar za djecu i omladinu

Ul. Kemala Kapetanovića 17

71000 Sarajevo

 

Stari Grad 
Sarajevo

Safvet-bega Bašagića 16

71000 Sarajevo

Kontakt telefon: 061 483 444

 

Tuzla
square facebook 512
1024px Instagram icon64

Kontakt telefon: 061 434 443

tuzla@djeca.eu

 
© 2016 Brainobrain. All Rights Reserved.

Search