Prijava na BOB

Dobrodošli na prijavu na kurseve Brainobrain akademije za djecu! 

U filteru ispod odaberite uzrast vašeg djeteta i željeni centar

2021
Prikaži događaje od
do
Uzrast djeteta
BOB centar

 

Pročitajte sljedeće informacije.

Prije nego što krenete u odabir odgovarajuće grupe za svoje dijete, želimo Vas upoznati s detaljima prijave. Molimo Vas da se prije prijave upoznate detaljnije s Brainobrain akademijom ovdje, ili telefonski (www.djeca.eu/). Možete nas i posjetiti u našim centrima ili prijaviti se na besplatni pokazni čas. Prijava na pokazni čas, ako je trenutno raspoloživa u Vašem centru, pojavit će se nakon odabira centra.

Nakon odabira centra koji Vam odgovara i odabira dobi djeteta možete izvršiti prijavu. Da bi se formirala grupa, potrebno je da se na kurs prijavi minimalno šestero djece. Molimo Vas za razumijevanje ukoliko budete čekali određeno vrijeme da se grupa formira. Nakon što zaprimimo dovoljan broj prijava, kontaktirat ćemo Vas za više informacija o terminu i datumu početka kursa. Kurs se održava jednom sedmično u trajanju od 120 minuta.

Prijava na kurs ne obavezuje Vas na potpisivanje ugovora, ali Vas ipak molimo da nam emailom ili telefonom javite ukoliko odustanete od prijave kako bismo oslobodili Vaše mjesto na vrijeme.

Cijena pohađanja kursa iznosi 80,00 KM mjesečno, a svaki nivo traje 3-4 mjeseca. Raspitajte se u svom centru odobrava li Vam popust od 10% na drugo i svako sljedeće dijete iz iste porodice. Materijal za rad za početni nivo iznosi 65 KM. U ovaj iznos uračunati su troškovi izdavanja certifikata.

Naš tim kontaktirat će Vas vezano za potpisivanje ugovora.

Ukoliko nakon prijave ne dobijete email od nas da ste se prijavili (pogledajte i spam/neželjenu poštu), molimo Vas da nas kontaktirate.

U slučaju dodatnih pitanja, možete nam se javiti putem kontakata koje možete naći na www.djeca.eu.

Molimo Vas da imate razumijevanja da svaki centar ima mogućnost prilagođavati se lokalnim potrebama i da se informacije mogu razlikovati od centra do centra.