Dovedite Brainobrain program u svoj grad!

Program koji je promijenio živote preko 400 000 djece

Cilj Brainobrain programa je da se razvije brzina procesuiranja informacija, bolje pamćenje, koncentracija i fokus kod djece, te izvrsnost u rješavanju matematičkih i logičkih zadataka. Osim toga, postiže se svjesnost o ličnim kvalitetama i vrijednostima, kao i kvalitetama drugih, te potiče na razvoj kreativnosti.

Program se temelji na Abacus mentalnoj aritmetici i NLP tehnikama.

Kupovinom franšize Brainobrain programa smanjujete poslovni rizik jer kupujete sistem koji već provjereno funkcioniše, kao i brend koji je prepoznatljiv. Davatelj franšize ima već sve spremno za Vas, od obuke za trenere, brendinga, formulara koji olakšavaju rad, kriterija za uposlenike, softvera za vođenje evidencije, i sve ostalo što Vam je potrebno u budućem radu.

Brainobrain franšiza je spoj odlične poslovne prilike i prilike da unaprijedite obrazovanje djece u svojoj zajednici, i omogućite im bolju budućnost. Brainobrain centri u Bosni i Hercegovini rade punim kapacitetom.Tražimo pouzdane partnere, koji su spremni na predan rad, da zajedno gradimo povjerenje i bolju budućnost djece u Bosni i Hercegovini.

Vlasnik master franšize Brainobrain programa za Bosnu i Hercegovinu je Institut za razvoj mladih KULT.

Šta dobivate kupovinom Brainobrain franšize?

Brainobrain franšiza je dobar izbor za Vas ako: